Vi på Husläkarmottagning Telegrafen arbetar med kvalitet och kontinuitet. Vårt mål ar att ni alltid ska känna er välkomna, bli väl omhändertagna samt att du som patient alltid ska få träffa samma doktor, distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterska när du besöker oss.

Vi som arbetar här har lång och bred erfarenhet inom sjukvård. Flertalet av oss har arbetat inom hälso- och sjukvård i Nynäshamn under många år.

Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt administrativ personal.

På husläkarmottagning Telegrafen möter du förutom ordinarie personal även studenter under utbildning. En del av vårt uppdrag är att handleda och utbilda blivande vårdpersonal som läkare och sjuksköterskor.

Vi som arbetar på husläkarmottagning Telegrafen:

Kim Söderlund – Verksamhetschef

Dr. Marianna Källgren Lenséus – Medicinsk Ledningsansvarig Läkare, Specialist i Allmänmedicin

Dr. Peter Poensgen – Specialist i Allmänmedicin

Dr. Solveig Brusewitz – Specialist i Allmänmedicin

Dr. Morteza Boojar – Läkare

Dr. Salwa Glaser – Specialist i internmedicin

Dr. Ifigeneia Kyriaki Vergi – Leg. Läkare

Maria Castaneda – Kurator

Sammanhållen journalföring.

Vi på Husläkarmottagningen Telegrafen tillämpar sammanhållen journalföring och gör därmed vissa journaluppgifter tillgängliga för andra vårdgivare. Vi har sammanhållen journalföring med andra vårdgivare via Take Care. Andra vårdgivare som är anslutna till Take Care är bland annat Region Stockholm.
Om du inte vill att uppgifter i din patientjournal hos oss ska vara tillgängliga för andra vårdgivare så kan du spärra din journal. Det gör du genom att kontakta din vårdgivare.

Ny hemsida & nytt namn

Den 26 juni byter vi namn till Meliva vårdcentral Nynäshamn. Du som patient kanske märker detta i form av nya skyltar och lite nytt utseende i våra lokaler – i övrigt är det samma erfarna personal som tar hand om dig, och du når oss på samma telefonnummer.

Vi passar också på att inom kort byta hemsida, då vi flyttar in på Meliva.se – länk till nya hemsidan.

Husläkarmottagning Telegrafen blev 2021 en del av Meliva, en svensk vårdgrupp som driver vårdcentraler i regionerna Stockholm, Uppsala och Västra Götaland. Läs mer på Meliva.se.